top of page

Наші учні прийняли участь у молодіжному форумі "Молодь змінює нас"

2 березня 1918 року учні нашої школи Морозов Микита, Мордвінов Владислав та Сороковий Владислав прийняли участь у молодіжному форумі який проходив на базі НВК «Ліцей-школа № 48». Захід об’єднав школярів із Маріуполя, Красногорівки, селищ Гранітного та Нікольського. Учням запропонували розробити пропозиції щодо розвитку різних сфер життя свого міста, регіону та країни.

У рамках форуму працювали три творчі майданчики: «Шлях до успіху», «Євроінтеграція – крок зі школи», «Ліга в дії». У діалог з молоддю вступили начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма, народний депутат України Сергій Тарута.

На майданчику «Шлях до успіху» Микита Морозов (11-Б клас) яскраво презентував свій проект у соціальній сфері. Владислав Сороковий (11-А клас) представляв нашу школу на майданчику «Євроінтеграція – крок зі школи» де поспілкувалася з народним депутатом України Сергієм Тарутою, акцентуючи увагу на позитивний і проблемних моментах євроінтеграції та був визначений серед найбільш активних учасників. Владислав Мордвінов (11-Б клас) дав інтерв’ю щодо значення форуму, яке було розміщено на офіційному сайті «Поліція Донеччини».

«Працюючи на майданчиках, ми побачили наскільки креативно думають наші випускники. Я багато чого навчився від вас і сподіваюся, що саме такі форми спілкування будуть поширюватися, і ми будемо набагато динамічніше згуртовувати нашу країну», - підсумував начальник поліції Донецької області.


bottom of page