top of page

Нашу школу відвідав прем'єр-міністр Володимир Гройсман

18 квітня нашу школу відвідав прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Також на зустрічі був присутній губернатор Донецької області Олександр Куць, міністр освіти України Лілія Гриневич, мер Маріуполя Вадим Бойченко.


У 2020 - 2021 роках нашу школу чекає капітальний ремонт, в ході якого також мають намір провести термомодернізацію. Відремонтувати мають намір не тільки саму будівлю, а й побудувати новий спортивний майданчик.


Проект реконструкції склав 43,1 млн. Грн., З яких 70% коштів буде виділено з державного Фонду регіонального розвитку і 30% - з міського. До початку травня проект реконструкції повинен бути затверджений Кабінетом міністрів України.


На стенді директор ЗОШ №26 Микола Чайкін показав проект майбутньої відремонтованої школи і спортивного майданчика. Гройсман, в свою чергу, пообіцяв надати проекту всіляку підтримку, окремо профінансувати реконструкцію стадіону.



На банері, що повідомляє про благоустрій зовнішньої спортивної інфраструктури школи, він навіть поставив свій автограф. "Мої слова з діями ніколи не розходяться", - запевнив прем'єр-міністр директора.


Для Володимира Гройсмана влаштували екскурсію по школі: провели в "світлицю", де розповіли про експонати народного побуту.

Прем'єр-міністр також поспілкувався з першокласниками. З'ясував, скільки сьогодні становить зарплата вчителя і пообіцяв її підняти. Лілію Гриневич цікавило питання підвищення кваліфікації педагогів початкових класів, які працюють в "Новій українській школі".

Під кінець зустрічі Володимиру Гройсману показали їдальню та спортивний зал.


bottom of page