top of page

День Європи у Маріуполі

19 травня відбулося масштабне свято в парку ім. Гурова яке було присвячено Дню Європи. Тут проходили квести та конкурси, працювали фотозони з аніматорами, проводились майстер-класи, виставки та виступали творчі колективи міста. Працювала food зона на якій були представлені страви європейських країн а також Дискусійна зона – з надання маріупольцям можливості відкритого спілкування і діалогу на тему європейських цінностей, які міцно пов'язують між собою країни Європи.

Наша команда фіналістів конкурсу: «Європейські цінності – мої цінності» презентувала на Дні Європи свій проект «Європейські цінності та їх захист».

https://drive.google.com/file/d/1ajEJTdCHBxpLu007OMdT4Ce_wNFoMxVd/view

Настя Лубкіна, Альбіна Мовсесян, Марія Звєряєва та капітан команди Андрій Самборський впевнено та емоційно захистили проект і далі приймали активну участь у дискусіях щодо значення впровадження в Україні європейських цінностей спілкуючись з глядачами та представниками інформаційних агентств. Найбільш яскравими були полемічні доповіді та відповіді Андрія Самборського та Марії Звєряєвої. За підсумками конкурсу команда ЗОШ №26 отримала дипломи, призи, сертифікат на відвідування боулінг-клубу та можливість безкоштовно здійснити екскурсію на Хортицю.

Висловлюємо подяку усім, хто віддав голоси за нашу команду у онлайн-голосуванні! https://europeanvalues2018.blogspot.com/p/blog-page_15.html


bottom of page